han Krimi

Nočná TRAGÉDIA cyklistu na ceste III. triedy: Mužovi nebolo pomoci, ležal na vozovke!

Polícia preveruje tragickú dopravnú nehodu v Trnavskom kraji, ku ktorej prišlo medzi obcami Mierovo a Kvetoslavov v okrese Dunajská Streda.

Ilustračný obrázok k článku Nočná TRAGÉDIA cyklistu na ceste III. triedy: Mužovi nebolo pomoci, ležal na vozovke!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Čo sa stalo?

„Polícia prijala, krátko po polnoci, oznámenie o zrazenej osobe na ceste III. triedy, v okrese Dunajská Streda. 24-ročný muž, pri jazde medzi obcami Mierovo a Kvetoslavov, zrazil 50-ročného cyklistu. Podľa prvotných zistení, mal muž, ešte pred zrážkou, ležať priamo na ceste. Cyklista utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ uvádzajú muži zákona na Facebooku.

Policajti alkohol u vodiča VW Golf nezistili. To, či bol zrazený muž pod vplyvom alkoholu, ako aj presnú príčinu jeho smrti, budú zisťovať pri pitve.

Policajti okolnosti dopravnej nehody naďalej vyšetrujú. Pre zistenie jej presnej príčiny bol privolaný aj znalec z odboru dopravy.

Výzva polície

„Apelujeme na chodcov a cyklistov, aby nepodceňovali význam reflexných prvkov. Na cestách je jednou z najdôležitejších zásad "vidieť a byť videný,“ hlásia policajti.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

MUŽOVI UŽ NEBOLO POMOCI UPROSTRED NOCI LEŽAL NA CESTE Polícia prijala, krátko po polnoci, oznámenie o zrazenej osobe na...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Sunday, September 5, 2021
Zdroj: trnava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM