Magazín

Svetové metropoly nie sú pre každého: Ktoré MESTO je vám OSUDOVÉ podľa ZNAMENIA?

V ktorom meste sa vám rozbúcha srdce alebo sa v ňom budete cítiť takmer ako doma? Pozrime sa na to z pohľadu zverokruhu. Tieto lokality sú pre vás najvhodnejšie podľa dátumu vášho narodenia!

Ilustračný obrázok k článku Svetové metropoly nie sú pre každého: Ktoré MESTO  je vám OSUDOVÉ podľa ZNAMENIA?
Zdroj: pixabay.com , pixabay.com , pixabay.com

Už starovekí astrológovia sledovali oblohu a snažili sa zistiť, aký vplyv majú Slnko a hviezdy na ľudí.

Vytvorili dvanásť znamení zvieratníka, ktoré reprezentujú dvanásť typov osobností. Podľa astrológov každé znamenie inklinuje prirodzene k niečomu inému, má iný cieľ, vkus a postoj.

No zaujímali ste sa, v akom meste by ste sa mohli ako zástupcovia konkrétneho znamenia cítiť najlepšie? Ktoré mesto je pre váš život či dovolenku to najvhodnejšie?

Baran: Chicago, USA

Je to aktívne, súťaživé, vytrvalé, rozhodné a bojovné znamenie. Dokonale sa k nemu hodí mesto ako Chicago, a to pre jeho rýchle tempo a rušný životný štýl. Tretie najväčšie americké mesto má atmosféru, ktorá ho pohltí.

Býk: Paríž, Francúzsko

Býka ovláda Venuša a je pre neho ako stvorené mesto svetiel, večnej krásy aj lásky. Ľudia narodení od 13. mája do 19. júna totiž milujú byť obklopený krásou, a to Paríž ponúka na každom kroku.

Blíženci: Tokio, Japonsko

„Je to najlepšie mesto, ktoré vystihuje frázu „dve strany mince“. Tokio dokonale spadá do kategórie Blížencov. Ich myseľ a potreby dokáže zamestnať mesto, ktoré má takmer všetko a napĺňa ich neustále sa meniace potreby,“ opisuje Style Caster.

Článok pokračuje na ďalšej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM