TOS Lifestyle

Youtuber počas výletu v Amerike natočil tú NAJDESIVEJŠIU ulicu: Je to ako Zombieland!

Šokujúce video natočil youtuber počas výletu v americkej Philadelphii. Po užití šialenej drogy sa ľudia menia na skutočných zombíkov.

Ilustračný obrázok k článku Youtuber počas výletu v Amerike natočil tú NAJDESIVEJŠIU ulicu: Je to ako Zombieland!
Zdroj: Youtube.com/David Luu

„Včera sme behali po schodoch, kde Rocky (boxer z rovnomenného kultového filmu, ktorého stvárnil Sylvester Stallone, pozn. red.) končil svoj beh a teraz sme vlastne na mieste, kde Rocky začínal, pretože tu vlastne všade okolo nás sú budovy, ktoré vyzerajú presne tak, ako kde Rocky býval," týmto komentárom začína český youtuber David Luu časť svojho videa, počas ktorej s partiou jazdia ulicou Kensington Avenue, kde sa to podľa jeho slov zvrhlo.

Zombieland

„Ide tu nejaká fakt šialená droga a je to normálne akoby reálny Zombieland,“ popisuje David to, čo vidí. Je to podľa neho naozaj odstrašujúce.

„Vidieť zlomených ľudí v takýchto divných pozíciách je akoby ste prišli fakt do iného sveta. A to sme len kúsok od centra Philadelphie,“ poznamenal ďalej vo videu.

Čo je to za drogu?

Štvrť Kensington na severovýchode Philadelphie je preslávená svojím trhom s drogami pod holým nebom a je preplnená drogovo závislými ľuďmi.

Droga, o ktorej hovorí český youtuber, je známa pod názvom tranq. Ide pritom o xylazín, čo je silné sedatívum pre kone. Drogovo závislí ho miešajú predovšetkým s fentanylom, ale aj s heroínom či kokaínom. Xylazín totiž zvyšuje ich účinok.

Ako je vidieť aj na videu, po jej užití je človek akoby zaseknutý v jednej, napríklad zhrbenej pozícii a to aj na niekoľko hodín.

Ako cituje server New York Post tamojších odborníkov, u ľudí, ktorí si injekčne aplikujú drogové zmesi s „tranqom“, sa môžu objaviť aj rozsiahle rany vrátane nekrózy – hnitia mäsa, čo môže viesť k amputácii.

Radšej športujte

„Keď vidíte takéto veci, tak vás to trochu opäť zrazí na zem a uvedomíte si, že môžete byť radi za veci, ktoré máte a hlavne, že akákoľvek droga, ktorú vezmete len zo srandy alebo to chcete len vyskúšať, vás môže nakoniec dostať aj na takéto miesto,“ uviedol na konci videa David Luu.

„Neberte drogy a radšej športujte,“ zakončil youtuber, ktorý je primárne vynikajúcim skateboardistom.

Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM