Rastislav Búgel Ona

Čiperná babička je HVIEZDOU internetu: Má 93 rokov a stále chodí na RANDE!

93-ročná žena nezaháľa. Vlani absolvovala niekoľko rande. Ako to dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Čiperná babička je HVIEZDOU internetu: Má 93 rokov a stále chodí na RANDE!
15
Galéria

Lillian Droniak je 93-ročná influencerka, ktorá je hviezdou sociálnych sietí. Žena známa pod menom Grandma Droniak má na TikToku 12,8 milióna sledujúcich a na Instagrame ju sleduje ďalších 2,4 milióna ľudí.

Ani napriek pokročilému veku sa nevyhýba stretnutiam s neznámymi mužmi. Nedávno zverejnila šokujúci príspevok, v ktorom prezradila súhrn schôdzok, ktoré absolvovala v roku 2023.

Stretla päť rôznych mužov

Prababička zo Sheltonu v štáte Connecticut mala päť rande s rôznymi mužmi. Dvoch z nich stretla počas hry bingo, jedného na pohrebe, ďalšieho v bare a s jedným mužom sa stretla vďaka Instagramu.

„Stalo sa im toto: jeden nebol úprimný, jeden zomrel, dvoch som opustila a jeden sa stal mojím priateľom,“ prezradila v príspevku, ktorý si na sieti TikTok pozrelo 12,8 milióna ľudí a ďalších 20 miliónov získal na Instagrame.

„Možno vás zaujíma, koľko z nich som pobozkala. Pobozkala som ich všetkých!“ prekvapuje sympatická babička.

Našla lásku!

Lillian vôbec neskrýva, že nikdy nemala problém urobiť prvý krok. „Za dvomi z nich som prišla a pozdravila ich. Potom sme sa rozprávali,“ povedala pre New York Post.

Priznala, že mužovi, ktorý jej napísal správu na Instagrame, pomáhal vnuk. Keďže býval neďaleko, dohodli si termín a stretli sa.

Babička dodáva, že s jedným z mužov, za ktorými prišla a sama ich oslovila, doteraz tvorí pár. Jej nový priateľ patrí medzi hanblivejších, a tak o ňom viac detailov zatiaľ neprezradí.

Randiť začala vlani. O prípravách na prvú schôdzku po 25 rokoch natočila video a to sa okamžite stalo virálnym. "Toto je môj outfit. Ak sa mu to nepáči, môže odísť. Jediné, čo chcem, je bezplatná večera. Nevezmem si ani peňaženku,“ povedala vo videu, ktoré si našlo cestu k 71 miliónom ľudí.

Lillian je matkou troch detí, má päť vnúčat a tri pravnúčatá.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

93-ročná influencerka Lillian Droniak
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM