Zo zahraničia

Kráľ Škorpión sa zotavuje z COVID-19: Je to jedna z najťažších vecí, aké sme museli pretrpieť

Hercove dcéry vo veku štyri a dva roky mali podľa jeho slov len mierne príznaky. Jeho stav i stav jeho manželky Lauren bol však vážnejší.

Ilustračný obrázok k článku Kráľ Škorpión sa zotavuje z COVID-19: Je to jedna z najťažších vecí, aké sme museli pretrpieť
Zdroj: Instagram.com/__.therock_

Herec Dwayne Johnson v stredu oznámil, že on, jeho manželka a dve dcéry mali približne pred tromi týždňami pozitívne testy na COVID-19 a z ochorenia sa zotavujú. Informovala o tom vo štvrtok na svojej webovej stránke stanica CNN.

Nakazení vírusom

„Môžem vám povedať, že je to jedna z najnáročnejších a najťažších vecí, aké sme kedy ako rodina museli pretrpieť,“ povedal Johnson prostredníctvom videa zverejneného na sociálnej sieti Instagram.

Johnsonove dcéry vo veku štyri a dva roky mali podľa jeho slov len mierne príznaky. Jeho stav i stav jeho manželky Lauren Hashianovej bol však vážnejší.

„S radosťou vám však oznamujem, že ako rodina sme na tom dobre,“ povedal a dodal, že nákaza u nich už nie je prítomná a sú zdraví.

Johnson podľa svojich slov verí, že on a jeho rodina sa nakazili od blízkych priateľov. Ľuďom odporučil, aby boli pri stretnutiach s rodinou a priateľmi opatrní a dodržiavali opatrenia vrátane nosenia rúšok s cieľom zabrániť nákaze.

Kariéra škorpióna

Johnson sa pôvodne chcel venovať športu, predovšetkým americkému futbalu. Napokon sa v súlade s rodinnou tradíciou stal osobnosťou wrestlingu známou pod menom The Rock (Skala).

Neskôr sa mu podarilo presadiť sa aj ako hercovi. Predstavil sa vo filmoch Múmia sa vracia, Kráľ Škorpión, Vitajte v džungli, Kráčajúca skala, Buď cool, Neľútostný pomstiteľ či Rýchlo a zbesilo 5 – 7.

View this post on Instagram

Dwayne therock Johnson official photos! . . ==>>FOLLOW @__.therock_ for daily updates for fans 👿 . . Follow @__.therock_ for more updates ! . . Follow @__.therock_ ✅ Follow @__.therock_ ✅ Follow @__.therock_ ✅ . . Stay in Touch With Our New Posts By Turning on Post Notifacation 🔔🔔 __________ Double Tap To Like Tag a Friend Or a Mate . . #dwaynejohnson #therock #dwaynetherockjohnson #fastandfurious #jumanji #jasonstatham #kevinhart #hobbsandshaw #dwaynejohnsonofficial #projectrock #underarmour #bodybuilding #wwe #dwaynejohnsonfans #vindiesel #fitness #jumanjithenextlevel #hollywood #paulwalker #karengillan #jackblack #gym #wrestling #dwaynejohnsontherock #movie #fast #dwaynejohnsonrocks #film #movies #shahriazkhan

A post shared by Dwayne Johnson 🐃 (@__.therock_) on

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM