Magazín

Páni, vymeníte nohavice za SUKNE? Najznámejšie svetové HVIEZDY to už urobili

Čoraz viac sa stiera dámska a pánska móda. Mnohé známe osobnosti nemajú najmenší problém si obliecť ráno či večer doplnky, ktoré boli doteraz skôr výsadou žien.

Ilustračný obrázok k článku Páni, vymeníte nohavice za SUKNE? Najznámejšie svetové HVIEZDY to už urobili
8
Galéria

Zmenia svetové hviezdy pohľad na dámsku módu? Niektorí herci, speváci či športovci stihli zameniť nohavice za sukne a iné nežnejšie kúsky.

„Sukne sa čoraz viac pozdávajú mužom, a nemá to nič spoločné s ich sexualitou. Je to nová norma, nazvime ju pojmom rovnosť unisex,“ píše portál GQ magazine na svojom webe.

Brad Pitt s posolstvom

Známy herec a miláčik žien Brad Pitt prekvapil širokú verejnosť už pred rokom, keď sa na berlínskej premiére svojho filmu s názvom Bullet Train naraz objavil v hnedej ľanovej sukni.

Keď sa ho médiá pýtali, čo ho inšpirovalo k takémuto výberu, svetová hviezda odpovedala svojsky: „Neviem! Aj tak všetci zomrieme, tak nech to pred tým aspoň poriadne rozbalíme.“ Informuje o tom Vanity Fair.

Akási oslava života, rebélie či inakosti mu nebola cudzia ani v minulosti. V roku 1999 sa dostal na obálku pre Rolling Stone, kde sa nechal zvečniť hneď v niekoľkých dámskych kúskoch.

Jared Leto miluje čipky

Americký spevák a herec Jared Leto sa nebojí farieb, strihov, čipiek a originálnosti. Svetová hviezda nedá dopustiť na sukne, kimoná či masívne šperky aj zdobené rukavičky. O jeho vizáž sa stará najmä svetoznáma značka Gucci.

Jared Leto stiera dámsku a pánsku módu, no napriek tomu si zachováva punc noblesnosti a nadčasovosti. Neznamená to však, že hviezda naraz zo svojho šatníka vyhodila všetky rifle, saká, košele či pánske tričká, Jareda nafotili v uliciach i v klasickej kockovanej košeli.

Robert Pattinson a jeho verzia

Roberta Pattinsona si pamätáme najmä v úlohe upíra či Batmana. O to viac prekvapil, keď sa naraz objavil v spoločnosti v nariasenej tvídovej sukni, kožušinovej bunde a čiernych čižmách. Známy herec sa takto ukázal počas prehliadke pánskej kolekcie Dior.

Aj ďalšie osobnosti skúšajú spájať mužské a ženské oblečenie do jedného celku. Fanúšikmi tohto štýlu sú napríklad herecké esá Gerard James Butler a Jamie Dornan, basketbalový hráč Russell Westbrook či niekdajšia futbalová hviezda David Beckham. Pánske sukne dominovali počas prehliadok jeseň/zima 2023 a vyzerá to tak, že tento módy trend ešte nedosiahol svoj vrchol.

FOTO: Známi muži v sukniach
8
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM