ELA Správy Rôzne

PIKOŠKA o novej láske Kollárovej ex: Petra Krištúfková PRICHYTENÁ s ministrom Roberta Fica!

Podľa exkluzívnych informácií a fotografií, ktoré sa podarilo získať denníku Plus JEDEN DEŇ, sa na politickej scéne zrodila nová láska.

Ilustračný obrázok k článku PIKOŠKA o novej láske Kollárovej ex: Petra Krištúfková PRICHYTENÁ s ministrom Roberta Fica!
10
Galéria

Láska nepozná hraníc. A to aj v prípade, keď politici z rozličných strán k sebe neprechovávajú príliš veľkú náklonnosť. Málokedy sa stane, že sme svedkami vzťahov medzi politikmi z dvoch táborov.

Veľkým prekvapením je odhalenie denníka Plus jeden deň, ktorému do redakcie poslal čitateľ fotografie nového politické páru: Exposlankyne Petry Krištúfkovej (Sme rodina) a ministra pôdohospodárstva Richarda Takáča za Smer-SD.

Čitateľ pristihol dvojicu v sobotu po 16. hodine, ako spoločne odchádzajú zo Salaša Kľak, ktorý sa nachádza v malebnej prírode Fačkovského sedla. Dvojica údajne tvorí pár už niekoľko mesiacov a iskra medzi nimi preskočila ešte v čase, keď spolu sedeli v poslaneckých laviciach.

Takáč držal Krištúfkovú pri schádzaní zo schodov hrdo za ruku a spoločne nasadli do Krištúfkovej luxusného auta, ktoré šoféroval minister.

Kruštúfková má prvé dieťa, staršiu dcéru Vanessu (25), s mafiánom Róbertom Diničom (†31) a druhú Ester (19) s bývalým predsedom parlamentu Borisom Kollárom.

Mimochodom, Krištúfková, naučená na luxus, po fiasku vo voľbách núdzu netrie. Exposlankyňa bola prijatá na pracovnú funkciu špecialista na vonkajšie vzťahy a mediálnu spoluprácu v štátnom podniku Letové prevádzkové služby.

Prečítajte si aj:

Petra Krištúfková a Richard Takáč tvoria pár
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM