Aktualizované Zo Slovenska

PRIBUDLI ĎALŠÍ! Slovensko má už 21 ľudí nakazených koronavírusom!

Od poludnia, kedy premiér hovoril o šiestich prípadoch, tak pribudli ďalší piati ľudia s pozitívnym výsledkom na nákazu novým koronavírusom.

Ilustračný obrázok k článku PRIBUDLI ĎALŠÍ! Slovensko má už 21 ľudí nakazených koronavírusom!
23
Galéria
Zdroj: TASR

Vo štvrtok pribudlo na Slovensku celkovo 11 pacientov s ochorením COVID-19. Aktuálne je tak celkovo 832 vzoriek negatívnych a 21 pozitívnych. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

Ďalší nakazení

Od poludnia, kedy premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) hovoril o šiestich prípadoch, tak pribudli ďalší piati ľudia s pozitívnym výsledkom na nákazu novým koronavírusom.

Dve ženy, z Bratislavy a Hviezdoslavova, a jeden muž z Vysokej pri Morave sa nakazili v priamom kontakte s pacientom nakazeným novým koronavírusom. Všetci sú v domácej karanténe.

Muž z Humenného je hospitalizovaný na Klinike infektológie a geografickej medicíny Univerzitnej nemocnice Bratislava na Kramároch. Bol na Maldivách.

Ďalším prípadom je žena z Veľkých Uheriec. Hospitalizovali ju vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne. Pôvod jej nakazenia je v štádiu epidemiologického vyšetrovania.

Dodržala karanténu

Žena z Veľkých Uheriec v okrese Partizánske, u ktorej testy potvrdili ochorenie COVID-19, dodržala karanténny postup a nebola s nikým v kontakte. Vo štvrtok večer o tom informoval na sociálnej sieti primátor Partizánskeho Jozef Božik. Žena je hospitalizovaná vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Ďalšie prípady zistili u žien z Bratislavy a Hviezdoslavova, u mužov z Vysokej pri Morave a Humenného.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM