ELA Magazín Lifestyle

Reality show s Rytmusom a Jasminou?! Alagič prišla s tajuplným VIDEOM a šokovali fanúšikov

Moderátorka Jasmina Alagič bola len nedávno terčom kritiky kvôli moderovaniu zábavnej šou Heslo, ktorá bola prepadákom. Kráska, ktorá je partnerkou Patrika Rytmusa Vrbovského, však doma v smútku nesedí.

Ilustračný obrázok k článku Reality show s Rytmusom a Jasminou?! Alagič prišla s tajuplným VIDEOM a šokovali fanúšikov
Zdroj: Instagram.com/jasmina_alagic

Zatiaľ čo raper Rytmus si v týchto dňoch užíval slávu na červenom koberci pri premiére politického thrilleru Vojna policajtov, Jasminu kritizovali za reláciu Heslo, ktorej televízia JOJ nevedela nájsť správny vysielací čas a viackrát ju kvôli nízkej sledovanosti v prime time presúvala.

Manželia Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič si svoje súkromie, a najmä spoločného syna Sanela, dôkladne strážili.

Obaja sú síce aktívni na sociálnych sieťach, no prezentovali sa viac-menej svojimi pracovnými aktivitami.

Koniec súkromia?

Teraz je tomu zrejme koniec. „Priatelia, je to tu. Dnešným dňom ja, Paťo, naša rodina, naši najbližší priatelia a aj ty, Gabi, (Drobová pozn. red.) strácame možno kus súkromia, ale ideme sa približovať viac ako kedykoľvek pred tým. Stávate sa, ani neviete, v akej veľkej miere súčasťou našich životov oddnes. Budete s nami všade. Teším sa, ale mám z toho aj stres a musím si dávať extrémny pozor na pusu. Ale teším sa. Tak ako chceli ľudia spoznať Paťa a Jasminu, tak ako inak, ako takto…,“ šokovala Jasmina vo videu na svojom Instagrame.

Budú mať svoju reality show?

„Niečo chystajú, ale my ešte nebudeme hovoriť, čo to je,“ doplnila ju Gabriela Ruman. Z toho, čo Jasmina prezradila, je pravdepodobné, že s Rytmusom chystajú nový projekt, ktorý bude o ich živote a súkromí, aké sú vo svete pri známych ľuďoch úplne bežné.

V komentároch k videu sa rozpútala poriadna diskusia a fanúšikovia to tipujú na novú reality show, ako majú Geissenovci, Beckhamovci či Kardashianky.

Padli aj komentáre, že vraj to bude dokument, ako má Karlos Vémola s Lelou. Čo sa týka Slovenska, priekopníkmi a prvými aktérmi show, ktorých každodenný život mapovali televízne kamery, boli Mojsejovci.

V novembri 2019 to TV Joj skúsila so Zuzanou Plačkovou, ktorá to ako prvá slovenská influencerka dotiahla do televízie s vlastnou reality šou. Premiérový prvý diel reality show InstaQueen mal však mizernú sledovanosť a projekt bol totálny prepadák. Na akej platforme sa bude nová šou o súkromí Rytmusa a Jasminy vysielať, je zatiaľ tajomstvo.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM