Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Toto nie je pes, ale ČLOVEK! Muž v kostýme natáča videá, ktoré ľuďom nedajú spávať

Japonec sa oblieka do realistického kostýmu kólie a nielen to. Ako pes sa aj správa. Jeho nápad si získal fanúšikov aj odporcov.

Ilustračný obrázok k článku Toto nie je pes, ale ČLOVEK! Muž v kostýme natáča videá, ktoré ľuďom nedajú spávať
3
Galéria

Japonec menom Toko si našiel veľmi neobvyklý koníček. A tiež dosť drahý. Za mimoriadne autentický kostým dlhosrstej kólie zaplatil v prepočte viac ako 14-tisíc eur.

Toko si kostým nielen oblieka, napodobňuje tiež psie pohyby a držanie tela. Rôzne kúsky a úlohy, ktoré jeho psia identita plní, natáča a vešia na YouTube. Jeho príbeh priniesol portál DailyStar.

Pes, ktorý hrá ping-pong

Toko v kostýme robí na videách rôzne veci. Postaví sa, sadne si, prevalí sa na chrbát ako domáci miláčik, ktorý chce poškrabkať bruško. Celý čas sa pritom snaží čo najvernejšie napodobňovať pohyby psa.

Jeho alter ego plní tiež rôzne úlohy. Na jednom z videí predvádza aportovanie, na inom zas hrá ping-pong s raketou priviazanou o „labku“. Na iných záberoch sa zase hrá s plyšovou hračkou a predvádza niečo ako tanec. Na každom z videí sa objaví moment, kedy pes zakýva do kamery ľudským spôsobom.

Nápadité alebo hororové?

Reakcie na nevšedný YouTube kanál sa rôznia. Mnoho ľudí obdivuje prepracovanosť kostýmu a Tokove umenie kopírovať správanie zvieraťa, iní považujú videá za desivé a v komentároch ich označujú za nočnú moru.

„Ďakujem, po tomto videu sa asi začnem báť aj vlastného psa,“ píše jedna z komentujúcich. „Tento chlapík nemôže byť v poriadku,“ stojí v ďalšom komentári.

Nápad si ale našiel aj fanúšikov. „To je super. Musí byť poriadne ťažké sa takto pohybovať v tom obleku,“ píše pod video užívateľ a ďalší sa pridáva: „Uau, ten kostým je presvedčivý, chvíľami zabúdam, že je dnu človek.“ Niektorí ľudia dokonca autorovi dávajú tipy, aké psie kusy by ešte chceli vidieť. Opakuje sa napríklad požiadavka, aby sa naučil aj štekať.

Každopádne, Tokova psia šou strhla pozornosť, čo bolo zrejme aj jeho cieľom.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: YouTube.com

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM