Milan Hanzel Šport Ostatné športy

Ty si IDIOT! Prečo kričala majsterka sveta na svojho manžela? FOTO

To je tak, keď máte doma nešikovného partnera! Ozajstnú smolu mala austrálska triatlonistka Mirinda Carfreeová, ktorú manžel odpojil od prístrojov.

Ilustračný obrázok k článku Ty si IDIOT! Prečo kričala majsterka sveta na svojho manžela? FOTO
Zdroj: instagram

„To je ale idiot,“ vyhŕkla Mirinda zo seba po tom, čo jej manžel Tim O’Donnell nešťastne pokazil výborne rozbehnuté preteky.

Preteky po sieti

Jej partner sa totiž potkol o nabíjací kábel na cyklotrenažér, na ktorom Mirinda práve súťažila vo virtuálnych pretekoch. Keďže vo svete vládne pandémia koronavírusu, športovci využívajú namiesto tréningu vonku, vymoženosti súčasnej doby. Výnimkou nie sú ani súťaže „po sieti.“ Práve na nich sa zúčastnila aj tridsaťdeväťročná Carfraeová, keď si skúsila výzvu na Ironman VR Pro Challenge. Tie sa vysielali naživo na facebooku.

Najprv šok, potom smiech

Akonáhle sa Mirinde prerušil prenos, čím automaticky v pretekoch skončila, začala nadávať. Zlízol si to jej manžel, inak takisto úspešný triatlonista Tim O’Donnell, ktorý najprv nevedel o čo ide. Keď však zistil, že kábel, o ktorý zakopol, patril k trenažéru, zistil koľká bije.

„Je to Timova chyba, to je ale idiot,“ dodala Carfreová ešte raz, no po prvotnom šoku to brala s humorom.

Odpustila mu

Trojnásobná majsterka sveta v disciplíne Ironman potom síce pokračovala ďalej, ale z výsledkovej listiny vypadla. Manžel sa ju potom snažil motivovať a do miestnosti priniesť a vystaviť jej trofeje zo skutočných pretekov. „Tim preteká na budúci týždeň a ja mu šnúru neodpojím,“ uzavrela Mirinda.

Kričala na manžela, že je idiot
12
Galéria
Zdroj: instagram
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM