Zo Slovenska

Slovensko zasiahla SMUTNÁ správa: ZOMRELA známa slovenská trénerka a influencerka

Slovenskom obletela tragická správa. Zomrela žena, ktorá rozdávala radosť a elán tisíckam slovenských žien.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko zasiahla SMUTNÁ správa: ZOMRELA známa slovenská trénerka a influencerka
Zdroj: Instagram.com/fitshaker

V stredu (9. augusta) večer sociálnymi sieťami preletela tragická informácia o skone známej slovenskej fitness trénerky, inštruktorky jógy a influencerky s vietnamskými koreňmi Diany Hô Chí.

Ťažko sa hľadajú slová

O úmrtí mladej ženy najprv na sociálnej sieti informovalo online fitko, v ktorom robila inštruktorku: „Ani nevieme ako tieto riadky napísať. Na niektoré situácie v živote vás nič a nikto nepripraví. Akoby ste ani nerátali s tým, že sa môžu stať. Neveríte tomu, že by mohli prísť. Napriek tomu pre nás (a predovšetkým pre Diankinu rodinu) taký deň včera nastal. Di nás navždy opustila. Ťažko sa nám hľadajú slová. A hlava to odmieta prijať.“

Slová plné bolesti

„Prajem ti pokoj sestra moja. Taký, aký si zažívala v hĺbke mora. Prajem ti šťastie, aké si našla pri milovanom mužovi. Prajem ti odvahu, aby si zvládla cestu, ktorá ťa teraz čaká. Nebež po nej aspoň raz, spomaľ a pomaly kráčaj. Prajem úľavu tvojej hlave, srdcu aj duši. Prajem ti koniec, ktorým začne niečo nové. Nebola si tvrdá, len veľmi zranená. Nadýchni sa, sestra moja. Už môžeš,“ napísala na sociálnej sieti jej sestra Lucia

Smutné správy potvrdil aj fotograf a módny návrhár Lukáš Kimlička. „Moja drahá Dida, ťažko sa mi píšu tieto riadky a najradšej by som ich nikdy nepísal. Odišiel s tebou kus môjho života v ktorom si zanechala nezmazateľnú stopu. Bola si nielen mojou skvelou kamarátkou a susedou z jedného paneláka, ale aj mojou prvou modelkou a mojou múzou… Ďakujem ti za naše priateľstvo ktoré vydržalo od detstva až do dnes,“ napísal.

V jednom z posledných príspevkov, ktoré Diana pridala na Instagram, sa pochválila úspešným ponorom do hĺbky 30 metrov, ktorý sa jej podaril v Chorvátsku.

Nové informácie

Nové informácie o jej smrti poskytla sestra Lucia pre portál Topky.sk. Podľa jej slov Diana zomrela v Chorvátsku, jej mŕtve telo našiel priateľ na morskej hladine. Viac sa dočítate tu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM