Magazín

Tieto DŽÍNSY ovládnu rok 2024: Niektoré budete milovať, iné nenávidieť!

Vieme, aké rifle budú tohtoročným hitom! Vyberte si svoj strih či farbu a uchmatnite si svoj kúsok.

Ilustračný obrázok k článku Tieto DŽÍNSY ovládnu rok 2024: Niektoré budete milovať, iné nenávidieť!
9
Galéria

Tento rok sa postupne niekoľko rifľových kúskov prepracuje na samotnú špicu popularity. Pozrite si deväť džínsových trendov na rok 2024. Ovládnu módny priemysel. Je možné, že niektoré vás chytia za srdce a od iných dáte ruky ihneď preč.

1.Puddle Pants

Čo spája princeznú Kate Middleton z Walesu, Kylie Jenner či Hailey Bieber? Je to rifľový kúsok s názvom puddle pants. Pripravte sa, módny trend naplno udrie už tento rok.

Sú to rifle so splývajúcou dĺžkou. Vytvárajú objemnejšiu siluetu okolo chodidiel a členkov.

„Každý, kto nosil v tínedžerskom veku extra dlhé džínsy vám povie, že toto nie sú nohavice, ktoré by ste si mali obliecť do dažďa. No nemožno poprieť, že puddle džínsy vyzerajú cool,“ píše Who What Wear.

2. Barrel Jeans

Budete ich milovať alebo nenávidieť! Hitom budú rifle s názvom barrel jeans. Ako vyzerajú? Nohavice sú v páse vypasované, no stehien široké a pri členkoch zase zúžené.

3. Turn-up Jeans

Budú to aj rifle s názvom turn-up jeans, ktoré pravdepodobne odštartujú rôzne hodnotiace reakcie – na scénu sa totiž vracajú zalomené nohavice. Ak chcete docieliť maximálny trend, držte sa jednoduchého pravidla: Čím širší okraj, tým lepšie. Trendy kúsok už čoskoro zoženiete v obchodných reťazcoch či vychytených butikoch, no upraviť si klasické nohavice na módny kúsok zvládnete aj sami.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM