TOS Lifestyle

VIDEO: Fero Joke vysmial český prízvuk Andrey Verešovej! Ako sa k tomu stavia modelka?

Pobavil sledujúcich aj známe tváre! Fero Joke sparodoval "česko-slovenčinu" známej modelky Andrey Verešovej.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Fero Joke vysmial český prízvuk Andrey Verešovej! Ako sa k tomu stavia modelka?
Zdroj: TASR/Pavol Zachar , instagram.com/fero_joke

Modelka Andrea Verešová je známa tým, že sa na Slovensku snaží hovoriť po slovensky a v Česku zase po česky, ale neraz už z toho bola napokon „česko-slovenčina“, kvôli čomu sa stala terčom vtipov.

Najnovšie si ju zobral do parády František Košarištin alias Fero Joke, ktorý sparodoval jej instagramové video, v ktorom Andrea pozýva na novú Perinbabu. V očakávanej rozprávke si totiž sama aj zahrala.

Pozýva na „Peřinbabu“

„Ahojte, chcela by som vás pozvať na premiéru filmu Peřinbaba a dva zvony,“ hovorí vo videu Fero Joke, v ktorom okrem modelkinho českého prízvuku paroduje aj jej efektné otočky.

U sledujúcich svojou paródiou zabodoval a pobavil aj viaceré známe tváre. „Ja ťa milujeeeeeem,“ okomentovala video známa slovenská herečka Diana Mórová.

S nadhľadom

Nie je to po prvýkrát, čo si Fero Joke zobral na paškál práve Andreu Verešová. Na predošlom takomto počine sa sama zasmiala.

„Ja sa rada pobavím aj sama na sebe, a keď sa bavia aj iní, som za nich šťastná. Vždy sa dá niekto vystihnúť v momente, keď mu to buď nepristane, alebo je spoločensky unavený, alebo ako ja, že v Česku hovorím skôr po česky. Ale viete, mám 43 rokov a od pätnástich rokov žijem v zahraničí, takže si myslím, že je skoro zázrak, že ešte rozprávam po slovensky celkom čisto a pekne,“ uviedla vtedy pre Šarm známa modelka.

Na archívnych záberoch zľava: Fero Joke, Andrea Verešová

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM