han Magazín

Slovenský raper Separ prehovoril: Posledné tri mesiace som strávil na chemoterapii

Na slovenskej hudobnej scéne je Separ uznávaným raperom a aj bývalý manžel speváčky Tiny. Na sociálnej sieti sa so všetkými podelil o tom, že zápasí s rakovinou.

Ilustračný obrázok k článku Slovenský raper Separ prehovoril: Posledné tri mesiace som strávil na chemoterapii
3
Galéria

Všade sa v týchto týždňoch spomína koronavírus, ale na celom svete a nevynímajúc Slovensko, sú ľudia aj s inými ochoreniami. S pravdou von vyšiel aj populárny raper Separ.

Na rovinu

Separ sa na Instagrame podelil s tým, čo prežíva, a čo si v posledných mesiacoch prežil. Ide o boj so zákernou chorobou. „Posledné tri mesiace som strávil na chemoterapii. Áno… Rakovina,“ napísal na úvod statusu. „Chemoterapia a jej následky sú najväčšie peklo, čo som kedy zažil. Netušil som, v akom hroznom fyzickom stave sa vie človek ocitnúť,“ dodáva raper.

„Jeden nádor mi vybrali, no CT-vyšetrenie odhalilo, že to "hov.do sa už stihlo rozrásť do iných častí tela. Deti som nevidel dva a pol mesiaca, keďže moja imunita v tejto COVID diskotéke bola riziková. Keď sme sa videli prvýkrát, bolo to ako ohňostroj emócii,“ otvorene vyjadruje Separ svoje pocity.

Ako je na tom?

Aj napriek trápeniu sa zdá, že je na dobrej ceste rakovinu poraziť. „Na začiatku som chcel ísť alternatívnou cestou, ale lekár mi povedal, že nemám čo špekulovať. Chemoterapia je fakt zlo, ale dá sa to zvládnuť. Dnes som bol na kontrole, či zabrala… Prvé výsledky hovoria, že áno. Čakám ešte na jednu správu od človeka z CT, ale vyzerá, že som vyhral,“ priznal Separ.

Ďakuje mame

„Enormne ďakujem mojej mame, ktorá sa vrátila zo Švajčiarska, aby bola pri mne, keď som bol v úplnom "kreku“,„ poznamenal v príspevku raper a dodal: "Čo som chcel týmto povedať? Neľutujme Sepinka, že mal "raklo“, na onkológiách som stretol veľmi veľa mladých ľudí a chcem, aby ste sa nevzdali!"

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Udalosti na Slovensku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM