han Šport

Športové Slovensko plače: Jedno zo známych bradatých dvojčiat prehralo boj s koronavírusom

Smutná správa. Žiaľ, Róbert Bartoš prehral boj s ochorením COVID-19. Ten bol známy spolu s bratom, dvojičkou Ľudovítom, ako dvaja bradáči z hokejového štadióna.

Ilustračný obrázok k článku Športové Slovensko plače: Jedno zo známych bradatých dvojčiat prehralo boj s koronavírusom
4
Galéria
Zdroj: TASR/Miroslav Košírer

Už deň predtým sa na sociálnych sieťach začali objavovať informácie o tom, že známe dvojičky sú v nemocnici a život im strpčuje koronavírus.

Robo to nedal

Žiaľ, naplnili sa tie najhoršie správy a Róbert Bartoš svoj boj s chorobou prehral. Uvádza to na Facebooku aj fanklub hokejového Slovana Bratislava, ktorému súrodenci dlhé roky fandili. Rovnako to potvrdzuje aj portál čas.sk. Podľa obidvoch zdrojov je na tom zle aj druhý z bratskej dvojice Ľudovít.

„Robov brat Ľudvo je ešte na Kramároch a, chvalabohu, sa jeho zdravotný stav zlepšuje. Aspoň tak mi to povedal. Ale veľmi zle to znáša, keď im minulý týždeň ešte aj mamina zomrela. Robo zomrel na koronu, tak ako aj jeho mama,“ píše Nový Čas, ktorému to prezradil zdroj z rodinného prostredia Bartošových.

Spätý s klubom

Máloktorý športový klub na Slovensku, ba aj v Európe, mal takú vychýrenú bratskú dvojicu. Veď fúzaté dvojičky lákali pozornosť všetkých a toľko fotografií, ktoré si s nimi spravili fanúšikovia po zimných štadiónch, nemá len tak hocikto. „Toto sú momenty, kedy síce človeka možno nepoznáte osobne, ale keď sa stane niečo takéto, tak zistíte, že tá správa vás zasiahla ako keby ste ho poznali… Bratia boli spolu neoddeliteľnou súčasťou každého zápasu,“ píše fanklub Verní Slovanu. Podľa informácii chodili na hokej od jedenástich rokoch!

Známi aj vo filmoch

Róbert a Ľudovít však nebol len športovými fanúšikmi, ale z času na čas sa objavili aj v nejakom filme, či seriáli. Napríklad v Troch mušketieroch, Dračom srdci či Matúšovi Čákovi Trenčianskom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Priatelia, čakali sme až do teraz, pretože sme sami nevedeli, čo je pravda a čo nie a my určite nechceme podporovať...

Posted by Verní Slovanu on Friday, February 5, 2021
Smútok zavládol na zimnom štadióne v Bratislave
4
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM