han Správy Politika

Matovič si TRÚFOL aj na šéfku Európskej liekovej agentúry: Rázny ODKAZ k jej práci!

Vyzerá to tak, že sa premiér Igor Matovič nezastaví pred nikým. Teda, aspoň čo sa týka jeho statusov na sociálnej sieti. Pozrite, koho si v ňom najnovšie "podal"!

Ilustračný obrázok k článku Matovič si TRÚFOL aj na šéfku Európskej liekovej agentúry: Rázny ODKAZ k jej práci!
Zdroj: TASR/Daniel Veselský

Príspevky na Facebooku sú u lídra OĽANO na dennom poriadku a inak tomu nie je ani teraz. Málokedy si zoberie „do parády“ niekoho spoza slovenských hraníc. Teraz sa tak však stalo a ide o Christu Wirthumerovú, šéfku Európskej liekovej agentúry (EMA).

Čo napísal?

Matovičovi prekáža, že expertka odkazuje ľuďom, aby sa v Európe nedali očkovať vakcínou Sputnik V, pokým nebude skončená jej registrácia. „Tak by som si teda ja tiež dovolil malý odkaz šéfke EMA – Milá Christa, všetci by sme boli veľmi radi, aby ste si v EMA na nasledujúce mesiace zmenili pracovnú dobu,“ uvádza Igor Matovič na Facebooku.

A to nie je všetko, v závere svojho písania pristúpil k tvrdšiemu obsahu. „Aby ste robili 24 hodín denne a 7 dní v týždni a neschvaľovali tak nové vakcíny tri mesiace, ale tri týždne. Ide totiž o život. A nie jeden. Ďakujem za pochopenie,“ dodal premiér a dodal hešteg: Za zdravé Slovensko.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

PROSBA Včera šéfka EMA (Európskej liekovej agentúry) Christa Wirthumerová-Hocheová odkázala nám - členským štátom EÚ,...

Posted by Igor Matovic on Tuesday, March 9, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM